Finanszírozás szinte bármilyen autóra

 • Forint alapú fix kamatozású finanszírozás
 • Hitel és lízing ügyintézés egyaránt
 • Finanszírozás azonnal, a hét minden napján
 • Teljeskörű ügyintézés egy helyen
 • Egyéni igények szerinti finanszírozás
 • Futamidő akár 96 hónap*

 

 

 

Érdekel a finanszírozás További információk

Az AAA AUTO-n keresztül történő finanszírozás előnyei

 
Egyéni igények szerinti finanszírozás
 
Szinte bármilyen autóra köthető ügyletek
 
Azonnal az autó tulajdonosává vállik**
 
Biztosított autóval távozhat
 
Finanszírozási kérelem jóváhagyása a hét minden napján 

Az AAA AUTO által közvetített finanszírozással álmai kocsiját könnyen és gyorsan megvásárolhatja, közvetlenül az értékesítés helyén. A széles portfóliónak, az együttműködő bankoknak és lízingcégeknek köszönhetően mindenki számára megtaláljuk az optimális finanszírozási megoldást - legyen akár természetes személy, cég vagy egyéni vállalkozó.
Čítať ďalej

Hogy működik a finanszírozás?

 • Válasszon kocsit
  Weboldalunkon vagy közvetlenül a kereskedésünkben.
 • Lízing testre szabása
  Pénzügyi munkatársainkkal beállítja a lízingkonstrukció paramétereit mint a futamidő, önerő, az első részlet összegét, stb.
 • Kalkuláció és jóváhagyás
  Munkatársunk kiszámítja személyre szabott lízingkonstrukcióját, melyet akár azonnal elküldhet a kiválasztott bankba jóváhagyásra. Ez rendszerint 30-60 percet vesz igénybe.
 • Szerződés aláírása
  Amennyiben a banki jóváhagyás megtörtént, azonnal aláírhatja a szerződést. Továbbá ugyanitt elintézheti a kötelező felelősség- és baleseti biztosítást is.
 • Új autójával távozik
  A szerződések aláírása után átveheti eladóinktól teljeskörűen biztosított autóját. Az első törlesztőrészlet csak a következő hónapban fizetendő.
További 

További információk

Kedvező biztosítás

Kösse meg nálunk a kötelező biztosításokat, így autójával gondtalanul távozhat.

További információk

Szükséges okmányok

Finanszírozási szerződés megkötéséhez szükséges okmányok.

További információk

Partnereink

Kedvezőbb ajánlatot tudunk adni, mint az Ön bankja.

További információk

Autó kiválasztása

Több mint 1 500 autó közül választhat.

További információk

Tájékoztatónk nem teljes körű, célja a figyelem felkeltése. Az itt leírtak semmilyen formában sem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, az Autocentrum AAA AUTO Kft. fenntartja a változtatások jogát.

Az Autocentrum AAA AUTO Kft. független hitelközvetítő, többes ügynökként a vele szerződéses jogviszonyban álló pénzintézmények érdekében és megbízásából jár el. Az Autocentrum AAA AUTO Kft. szerződéses partnerei a Cofidis Magyarországi Fióktelepe, a Budapest Bank Zrt., a Merkantil Bank Zrt. és az MKB-Euroleasing Autóhitel Zrt. és az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.

Az Autocentrum AAA AUTO Kft. által kínált finanszírozási lehetőségek szemléltető jellegűek. Együttműködő partnereink forint alapú pénzügyi lízing termékeinek konkrét paraméterei a vásárló anyagi lehetőségeitől, a kiválasztott gépkocsi paramétereitől (elsődlegesen annak évjáratától) és az adott pénzintézet szigorú elbírálásától függnek. Javasoljuk, lízingtermék igénybe vételekor döntsön megfontoltan.

Kalkulációra példa: Lízing összege: 1 200 000 Ft, Önerő: 840 000 Ft, Finanszírozott összeg: 360 000 Ft, Havi törlesztőrészlet: 6 368 Ft, Időtartam: 84 hónap, THM: 13,49% .

A forint alapú fix kamatozású finanszírozás is elérhető, de létezik változó kamatozású finanszírozás is, így a megfelelő termék kiválasztása a fogyasztó döntésén alapul. A gépjárművek finanszírozása esetén az adott gépjármű évjáratának kiemelt szerepe van. A fogyasztó abban az esetben távozik biztosított autóval, amennyiben ezt külön igényli és biztosítási szerződést köt. A gépjármű a kiválasztott autót abban az esetben tudja azonnal átvenni, amennyiben maga intézkedik a gépjármű okmányainak átíratásáról.

* A 96 hónapos futamidő csak gazdasági társaságok részére elérhető.
** Csak a Cofidis „autóhitel” termék igénybevétele esetén


06-1-810-0000 Hétfő–Vasárnap, 8:00–22:00
 • Garázs
 • Figyelmeztetés 0
 • Keresés

AAA AUTO csapata AAA AUTO csapata

Jó napot , segítségre lenne szüksége autóválasztásban? Adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk

Vagy hívja a 06-1-810-0000