Cégalapító szavai az ügyfelekhez

A kínálatunkban szerepelő összes autó a tulajdonunkban van, ami azt jelenti, hogy csak jó minőségű kocsikat, vásárolunk, amelyeket azután tisztességes és értelemszerű áron tudunk eladni. Az utóbbi 28 év alatt több mint 2 400 000 használt autót vásároltunk és értékesítettünk.

A felajánlott autók 65 %-át elutasítjuk. Amennyiben ezek az autók nekünk nem kellenek, világos, hogy Önnek sem kellenének. 107 ellenőrzünk részletesen. Elektromos és mechanikai hibák ellen az összes autónkat, a Carlife független biztosító társaságnál biztosítjuk. Ha azonban a Carlife elutasítja a reklamációt, akkor sem hagyjuk cserben Önt, és a hibát magunk javítjuk ki, saját szervizközpontunkban.

Az egy autó utáni átlagos jutalékunk mindössze 248 €. Ez azért van, mert nem egy-egy autón szándékozunk maximumot keresni, hanem inkább a nagy értékesítési volument célozzuk meg. A kevés kilómétert futott, nem karambolos, belföldön vásárolt és első-második tulajdonostól származó autókra szakosodunk. Autót venni vagy eladni nálunk sokkal egyszerűbb, mint saját szakállára. Amennyiben a velünk történő üzletkötés mellett dönt, számos olyan biztonsági kockázatot kerül el, amelyek az utcai adásvételhez vagy az egyedi importhoz kapcsolódnak. Jobb az AAA AUTO garanciája, mint sok, a hirdetésre történő egyedi vásárlással járó, szokványos probléma kockáztatása.

Mint azt bizonyára tudja, az AAA AUTO hosszú ideje harcol a kilóméterórák visszaforgatása ellen. Bízunk abban, hogy a valós futásteljesítmény ellenőrzése hozzájárul a teljes használta autó piac kultiválásához és az említett, sajnos aránylag általános csalás visszaszorításához.

 

Anthony James Denny

Ne kockáztassa pénzét, abban a pillanatban, amikor is élete egyik legnagyobb beruházásáról dönt! Csak a legnagyobb és legprofesszionálisabb céggel tárgyaljon!

podpis

Anthony James Denny
AAA Auto alapítója

Véleménye és észrevételei
fontosak nekünk!


Amennyiben bármilyen kérdése, ötlete észrevétele vagy panasza lenne, keressen engem a denny@aaaauto.cz címen vagy a www.anthony-denny.com honlapon! E-mailjével szívesen fogok személyesen foglalkozni.
 

Több információt szeretne? Hívja a 06-1-810-0000-ás telefonszámot, vagy írjon nekünk!


06-1-810-0000 Hétfő–Vasárnap, 8:00–22:00
  • Garázs
  • Figyelmeztetés 0
  • Keresés
Több

AAA AUTO csapata AAA AUTO csapata

Jó napot , segítségre lenne szüksége autóválasztásban? Adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk

Vagy hívja a 06-1-810-0000