Cégalapító szavai az ügyfelekhez

A kínálatunkban szerepelő összes autó a tulajdonunkban van, ami azt jelenti, hogy csak jó minőségű kocsikat, vásárolunk, amelyeket azután tisztességes és értelemszerű áron tudunk eladni. Az utóbbi 25 év alatt több mint 1 750 000 használt autót vásároltunk és értékesítettünk.

A felajánlott autók 65 %-át elutasítjuk. Amennyiben ezek az autók nekünk nem kellenek, világos, hogy Önnek sem kellenének. 107 ellenőrzünk részletesen. Elektromos és mechanikai hibák ellen az összes autónkat, a Carlife független biztosító társaságnál biztosítjuk. Ha azonban a Carlife elutasítja a reklamációt, akkor sem hagyjuk cserben Önt, és a hibát magunk javítjuk ki, saját szervizközpontunkban.

Az egy autó utáni átlagos jutalékunk mindössze 248 €. Ez azért van, mert nem egy-egy autón szándékozunk maximumot keresni, hanem inkább a nagy értékesítési volument célozzuk meg. A kevés kilómétert futott, nem karambolos, belföldön vásárolt és első-második tulajdonostól származó autókra szakosodunk. Autót venni vagy eladni nálunk sokkal egyszerűbb, mint saját szakállára. Amennyiben a velünk történő üzletkötés mellett dönt, számos olyan biztonsági kockázatot kerül el, amelyek az utcai adásvételhez vagy az egyedi importhoz kapcsolódnak. Jobb az AAA AUTO garanciája, mint sok, a hirdetésre történő egyedi vásárlással járó, szokványos probléma kockáztatása.

Minden autónkat számos külföldi és hazai nyilvántartásban ellenőrzünk, hogy biztosítsuk azok legális eredetét, és megbizonyosodjunk arról, hogy nem képezik jelzálog, végrehajtás, lízing vagy részletre történt vásárlás és hasonlók tárgyát.

Mint azt bizonyára tudja, az AAA AUTO hosszú ideje harcol a kilóméterórák visszaforgatása ellen. Bízunk abban, hogy a valós futásteljesítmény ellenőrzése hozzájárul a teljes használta autó piac kultiválásához és az említett, sajnos aránylag általános csalás visszaszorításához.

 

Anthony James Denny

Ne kockáztassa pénzét, abban a pillanatban, amikor is élete egyik legnagyobb beruházásáról dönt! Csak a legnagyobb és legprofesszionálisabb céggel tárgyaljon!

podpis

Anthony James Denny
AAA Auto alapítója

Véleménye és észrevételei
fontosak nekünk!


Amennyiben bármilyen kérdése, ötlete észrevétele vagy panasza lenne, keressen engem a denny@aaaauto.cz címen vagy a www.anthony-denny.com honlapon! E-mailjével szívesen fogok személyesen foglalkozni.
 

Több információt szeretne? Hívja a 06-1-810-0000-ás telefonszámot, vagy írjon nekünk!Nyomja meg az Enter keresni.
06-1-810-0000Hétfő–vasárnap, 8:00–21:00
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ