Karolína Topolová vezérigazgató tájékoztatja az ügyfeleket az újdonságokról

Tisztelt Ügyfeleink és honlapunk látogatói!

Vásárlóink és alkalmazottainak biztonsága és egészsége a legfontosabb prioritás számunkra. Olvassa el a koronavírus járvánnyal kapcsolatban tett intézkedéseinkről szóló tájékoztatást itt.

Szeretném tájékoztatni Önöket az AAA AUTO társaságnál történt változásokról, annak kapcsán, hogy társaságunk átkerült az Abris Capital Partners nemzetközi befektetési alap tulajdonába. A tulajdonosváltás azzal járt, hogy társaságunkat vezető könyvvizsgáló világcégek világították át, és ebben a vizsgálatban nagyon jól helytálltunk. Az erős pénzügyi partnerrel történt egyesülés jelentős javulást eredményez az AAA AUTO számos osztályának működésében, különösen az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások területén. Az új tulajdonosnak köszönhetően számos tevékenységet erősíteni tudtunk, amelyek kapcsán korábban jogos bírálatokat kaptunk.

Jelentős forrásokat fordítottunk számítógépes programjaink és rendszereink fejlesztésére, amelyek nagymértékben felgyorsítják és egyszerűbbé teszik a kocsik vételének és eladásának teljes folyamatát és a pénzügyi közvetítői szolgáltatásokat. Tökéletesítettük az ügyfelekkel foglalkozó valamennyi munkatárs továbbképzésének és fejlesztésének rendszerét. Nagy hangsúlyt fektetünk minden egyes munkatársunk hozzáállására és szakmaiságára. Megváltunk azoktól a dolgozóktól, akik nem feleltek meg a vevők igényeihez és elégedettségéhez nélkülözhetetlen elvárásoknak. Megerősítettük a 06-1-810-0000 telefonszámon hívható Kapcsolati Központunkat, és bevezettük a kérdéseikre, javaslataikra és panaszaikra adott gyors válaszok rendszerét. Értékesítőinket a teljes átláthatóságra ösztönözzük telephelyeinken a kínált kocsik műszaki állapotának bemutatása során. Munkájukat minden részletre kiterjedően ellenőrizzük. Ha a meghatározott eljárásokban a napi ellenőrzés ellenére hibát találunk, vagy ha maguk a vevők, tehát Önök hívják fel figyelmünket a hibákra, komoly büntetést alkalmazunk.

Egy sor újdonságot vezettünk be, amelyek kellemesebbé teszik a kocsivásárlást az AAA AUTO cégnél.

Ugyancsak bevezettük a kocsi részletre történő biztonságos és könnyű kocsi részletre történő biztonságos és könnyű vásárlásának lehetőségét Magyarország legnagyobb és legmegbízhatóbb bankjainak finanszírozásával. Partnereink a Banif Plus Bank, a Budapest Bank, a Merkantil Bank és a Generali. Az általunk felkínált hitelek kezelése teljesen átlátszó. A tárgyalás a visszafizetés feltételeiről modern, intimitást biztosító terekben folyik. Pénzügyi tanácsadóink továbbképzése és szakértelme állandóan napirenden van, annak érdekében, hogy a legjobb személyre szabott feltételeket tudják ajánlani. A hitelek részletes paramétereit széles képernyős LCD képernyőkön mutatjuk be, hogy teljes áttekintést kapjanak arról, mennyit és mennyi ideig fognak fizetni. Folyamatosan arra törekszünk, hogy javítsunk a hitelfeltételeken, ezért most akár hat havi részletfizetési halasztást is tudunk adni.

Az AAA AUTO társaság már évek óta ellenőrzi a felvásárolt autók esetében a kilométeróra állását Általában a megvételre felajánlott kocsik 65 százalékát utasítjuk el. Többnyire éppen a manipulált kilométeróra miatt. Ezért már több ezer kocsi megvásárlását utasítottuk el az év eleje óta.

Célunk, hogy senkinek sem okozzunk csalódást. Amikor elgondolkodik kocsija cseréjéről, szeretnénk, ha mindig mi lennénk az első számú választása. Reméljük, hogy összességében értékelni fogja megközelítésünk változását, a kocsik szélesebb kínálatát, új szolgáltatásainkat, és visszatér hozzánk egy újabb kocsiért. Örömünkre szolgál, ha nemsokára eljön hozzánk, és személyesen győződik meg az elmúlt hetekben bevezetett változásokról.

Végezetül, kérem, bármikor forduljanak hozzám bizalommal, és írják meg az AAA AUTO honlapjával vagy szolgáltatásainkkal, ajánlatainkkal kapcsolatos észrevételeiket személyes e-mail címemre. Személyesen foglalkozom felvetéseikkel, és válaszolok leveleikre.

Biztonságos vezetést kívánok Önöknek!

Üdvözlettel

Karolína topolová_vánoce_zima_2014 Karolína_podpis

Karolína Topolová
vezérigazgató, AAA AUTO
Nézze meg fiókomat

Véleménye és észrevételei fontosak számomra!

Bármilyen kérdése, ötlete, javaslata, észrevétele vagy panasza van, forduljon hozzám a k.topolova@aaaauto.cz címen, vagy a www.karolinatopolova.cz honlapon.

Levelével szívesen foglalkozom személyesen.


Több információt szeretne? Hívja a 06-1-810-0000-ás telefonszámot, vagy írjon nekünk!


06-1-810-0000 Hétfő–Vasárnap, 8:00–22:00
  • Garázs
  • Figyelmeztetés 0
  • Keresés

AAA AUTO csapata AAA AUTO csapata

Jó napot , segítségre lenne szüksége autóválasztásban? Adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk

Vagy hívja a 06-1-810-0000