Hogyan történik az autó felvásárlás cégünknél?

Videó
 • Érkezés az aaa auto telephelyére

  Megérkezése után a felvásárlási osztályunk egyik szakembere fogadja Önt, és ismerteti az egész eljárást.

 • Az okmányok és az azonosítójelek ellenőrzése

  Először a forgalmi engedély adatainak ellenőrzésére kerül sor, és hogy Ön-e a valódi tulajdonos. Amennyiben nem Ön a tulajdonos, elegendő, ha beszerzi a törzskönyvbe bejegyzett tulajdonos írásbeli, közjegyző által hitelesített meghatalmazását (legfeljebb 2 200 000 HUF értékű autóknál). Ekkor ellenőrizzük a gépjármű esetleges korábbi sérüléseit, kártörténetét.

 • Próbaút: a menettulajdonságok felülvizsgálata

  Ezután következhet a próbaút. Ennek során ellenőrizzük az autó alapvető menettulajdonságait, az egyes rendszerek működőképességét, a felszereltséget és az autó egyéb kellékeit. A próbaút rendszerint 10 percig tart.

 • Gépjármű átvizsgálása a szervizbázison/rámpán

  A próbaút után az autó rámpára kerül, ahol is tüzetesen ellenőrizzük az esetleges hibákat, vagy kopást. Megállapítjuk, hogy milyen szerviz-beavatkozásokat és költségeket igényelne, hogy az autót felkínálhassuk ügyfeleinknek, illetve garanciát vállalhassunk rá.

 • Az autó diagnosztikai felülvizsgálata és az esetleges sérülések ellenőrzése

  Az autó műszaki állapotának ellenőrzését korszerű műszerekkel végezzük vagy a helyszínen, vagy egy külső szakműhelyben. Ez az ellenőrzés azért történik, hogy feltárjon olyane setleges hibákat, működési problémákat, vagy kockázatokat, amelyeket olykor a szakembereink sem vesznek észre.

 • Az autó eredetiség vizsgálata és a futott kilométerek ellenőrzése

  Ezt követően ellenőrizni kell az autót, a letett műszaki vizsgák és a megtett kilométerek számának szempontjából, továbbá, hogy nem finanszírozza-e valamelyik pénzügyi szolgáltató, nem terheli-e végrehajtás vagy fizetésképtelenség, és a VIN kód megfelel-e a forgalmi engedélyben (törzskönyvben) feltüntetett adatoknak (fizikai kontroll). A továbbiakban a lopott autó adatbázisban ellenőrizzük az autót. Amennyiben az ilyen ellenőrzés elvégzéséhez szükséges alapokkal nem rendelkeznek (aktuális kivonat a központi végrehajtás-nyilvántartásából és a fizetésképtelenek jegyzékéből, valamint egy elismert, járművek eredetével és történelmével foglalkozó cég jelentése), ehhez a felülvizsgálathoz, amelyet az Önök részére készséggel biztosítunk – választható kiegészítő ügyfél szolgáltatás ellenértékeként, 14 900 HUF összegben – további fizetések kapcsolhatók.

 • Ármegállapítás

  Az autó végleges árát befolyásolják illetve a következő tényezők befolyásolhatják: a felülvizsgálat eredményei, az autó egyéb adatai (kor, futásteljesítmény, szín, felszereltség stb.). Az árat befolyásoló tényezők lehetnek még: a piacon megjelenő hasonló autótípusok ára és mennyisége, a meghibásodási arány és az adott modell népszerűsége is.

 • Megállapodás az ügyféllel

  A fentiekben leírt folyamatok elvégzése után van lehetőség a megállapodásra és az autó vételárának kifizetésére. Az eddigi tapasztalatink alapján kijelenthetjük, hogy az ügyfeleink 90%-a elégedett volt az ajánlott árral!

 • Készpénzfizetés

  Amennyiben az ajánlott árral egyetért, következik az adásvételi szerződés aláírása és a vételár készpénzben, vagy banki átutalással történő kifizetése. Az egész folyamat gyorsan, felesleges késlekedés nélkül zajlik. Minden formalitást elintézzünk Ön helyett, azaz nem kell az autót átíratnia és egyéb hivatalos ügyeket intéznie. Az autóval kapcsolatos összes jogi és műszaki problémát a vásárlás után átvállaljuk.

Ingyenes online értékbecslés

 


06-1-810-0000 Hétfő–Vasárnap, 8:00–22:00
 • Garázs
 • Figyelmeztetés 0
 • Keresés
Több

AAA AUTO csapata AAA AUTO csapata

Jó napot , segítségre lenne szüksége autóválasztásban? Adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk

Vagy hívja a 06-1-810-0000