MIÉRT AZ AAA AUTO-nak ADJA EL HASZNÁLT AUTÓJÁT?

 
 
 • Azonal pénzt adunk önnek

  Amennyiben árajánlatunkkal egyetért, a teljes pénzösszeget azonnal kifizetjük Önnek, mégpedig kérése szerint, készpénzben, vagy banki átutalással. A teljes felvásárlási eljárás – megérkezésétől egészen a pénz kifizetéséig – nagyon gyorsan és kellemes környezetben zajlik, ahol is szakmailag felkészült kollégáink fognak Önnel foglalkozni.
 • Legjobb és tisztességes piaci ár

  Autójának szakszerű értékbecslése által a lehető legjobb piaci árat kínáljuk autójáért. Sikerünk titka, hogy egy telephelyen mi vásároljuk fel a legtöbb autót, alacsony jutalékkal. Ezáltal, az ország legnagyobb használtautó kereskedőjeként, így tudjuk a legjobb árat garantálni.
 • Átválllajuk a kocsi műszaki állapotára és eredetére vonatkozó szavatosságot – 0 % reklamáció

  Az autóval kapcsolatos összes jogi és műszaki probléma intézését átvállaljuk, ezért az esetleges reklamációkkal semmilyen problémája nem lesz. A felvásárlásnál egyszerre intézzük el Ön helyett az összes adminisztratív és technikai formalitást.
 • Az adminisztrációt mi intézzük ön helyett

  Az összes lehetséges komplikációt, ami az autó átíratásával kapcsolatos lehet, elintézzük Ön helyett. Így Önnek sehová sem kell elmennie és gond nélkül, egy órán belül mindent megoldunk.
 • Előnyös autó-beszámítás

  Cserélje le autóját egy újabb, jobb minőségűre! Nálunk egy helyen választhat 800 jó minőségű és felülvizsgált autóból, akár kedezménnyel is. Amennyiben olcsóbb autót vesz, vagy előnyös lízingre vásárol, a különbséget készpénzben, azonnal kifizetjük. Mindent gyorsan, felesleges várakozás nélkül intézünk.
 • Kifizetjük a lízinget vagy a hitelt

  Nálunk lízinggel vagy hitellel terhelt autót is eladhat. A lízing-társasággal vagy bankkal folytatandó komplett tárgyalást hagyja ránk! A teljes eljárást egy nap alatt el tudjuk intézni.
 • Előnyös bizományos értékesítés

  0% bizományosi díjjal dolgozunk, így ezt a kiadást megtakarítja. Az autók 90 %-át az első hónapban értékesítjük, az ügyfél által megszabott áron. Elintézzük Önnek a médiákban való hirdetést, és autóját ingyenesen biztosítjuk.
 • Elmegyünk önhöz

  Autója eladása miatt nem kell telephelyünkre utaznia. Elegendő felhívnia 06-1-810-0000-as ingyenes számunkat, és mi megyünk el Önhöz. A helyszínen elvégezzük autójának értékbecslését, aláírjuk Önnel az adásvételi szerződést, és azonnal, készpénzben fizetünk. Az összes hivatalos formaságot is elintézzük Ön helyett.
 • Eladás-közvetítés

  Barátjától, szüleitől szeretne autót venni, vagy hirdetésen keresztül történő autóvásárláson gondolkodik? Nem rendelkezik azonban elegendő pénzzel? Az AAA AUTO ilyen esetben is tud segíteni Önnek. A kocsi tulajdonosával együtt jöjjön el hozzánk, mi ellenőrizzük annak legális eredetét és műszaki állapotát is. Az autóval már tulajdonosként távozhat – pénzügyi tanácsadóink segítenek Önnek lízingszerződést kötni,, mégpedig előnyösebb feltételekkel, mint amilyeneket a banktól, magánszemélyként, közvetlenül kapna. Minden formalitást ingyenesen elintézünk Ön helyett! Bővebb információért hívja a 06-1-810-0000-at, vagy látogasson el látogasson el az AAA AUTO fóti vagy szegedi telephelyére!
 • Többmilliós autókat is készpénzért vásárolunk

  Minden márkájú és típusú autót megvásárolunk, minden árkategóriában. Skodáktól egészen a többmilliós luxus- és sportkocsiig.
 • Végeztesse el autója táv-értékbecslését!

  Amennyiben szeretné megismerni autójának hozzávetőleges eladási árát, hívja a 06-1-810-0000 ingyenes telefonvonalunkat, vagy kérhet akár on-line értékbecslés-t is.
 • Különleges bánásmód céges ügyfelek számára

  Céges ügyfeleink számára létrehoztunk egy külön osztályt, ahol kereskedelmi képviselőink személyre szabottan foglalkoznak az érdeklődőkkel. Amennyiben nincs idejük, mi megyünk el Önököz egyedi konzultációra. Egy autót, de teljes autóparkot is vásárolunk. A legjobb árakat és európai színvonalú szolgáltatásokat kínálunk. Bizományos értékesítésre is van lehetőség, amit a médiákban elhelyezett hirdetésekkel is támogatunk.
 • Bármilyen haszonjárművet megvásárolunk 3,5 t-ig

  Amennyiben bármilyen kishaszonjármű felvásárlásra vonatkozó kérdése van, hívja az AAA AUTO 06-1-810-0000-as ingyenes telefonvonalát!


06-1-810-0000 Hétfő–Vasárnap, 8:00–21:00
 • Garázs
 • Keresés

AAA AUTO csapata AAA AUTO csapata

Jó napot , segítségre lenne szüksége autóválasztásban? Adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk

Vagy hívja a 06-1-810-0000