MINŐSÉGTANÚSÍTÁS

Mind cégünk, mind ügyfeleink számára előnyös, hogy az AAA AUTO a professzionális szolgáltatásnyújtást helyezi előtérbe. Az európai piacokon való jelenlétünk egész ideje alatt emelt használtautó kereskedési standardokat alkalmazunk. Ezért ha az ügyfeleinknek csak a legjobbat akarjuk nyújtani, logikus lépés a minőségtanúsítás megszerzése.

ISO 9001 minőségirányítási rendszer

Az AAA AUTO összes használtautó felvásárlási és értékesítési folyamata megfelel a szigorú nemzetközi követelményeknek, és a legkiválóbb minőséget képviselik. A végén az ügyfeleknek nyújtott csúcsszínvonalú szolgáltatás található, akik minden termékünk esetében azonos színvonallal találkoznak. A rendszeres ellenőrző auditok változatlanul magas színvonalat garantálnak.

ISO 14001 környezetirányítási rendszer

Használatutó kereskedés is végezhető úgy, hogy ne jelentsen felesleges megterhelést a környezetünk számára. Rendkívül fontosnak tartjuk a felelős környezettudatos viselkedést. Fokozatosan javítottunk a folyamatainkon, hogy megfeleljenek a tanúsítási követelményeknek. Világosan jelezzük ügyfeleinknek, hogy felelősen és körültekintően járunk el.

Biztonságos vásárlás

Az AAA AUTO által kiállított Biztonságos vásárlás tanúsítvány azt jelzi, hogy az autók ellenőrzése, kínálatunkba való felvétele szigorú auditon esett át. Az ügyfél ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy az autók, amelyek között válogat, e tanúsított eljárással összhangban kerültek ellenőrzésre.


06-1-810-0000 Hétfő–Vasárnap, 8:00–22:00
  • Garázs
  • Figyelmeztetés 0
  • Keresés
Több

AAA AUTO csapata AAA AUTO csapata

Jó napot , segítségre lenne szüksége autóválasztásban? Adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk

Vagy hívja a 06-1-810-0000