06-1-810-0000 Hétfő–Vasárnap, 8:00–21:00
  • Garázs
  • Figyelmeztetés 0
  • Keresés

MINI One, 2010

One, szervizkönyv, manuális klíma, könnyűfém felnik

Műszaki paraméterek

Regisztráció2010
Futott km154 000 km
MotorOne, 70kW
Váltó6 fokozatú
Színfehér
Műszaki vizsgaÉrvényes műszaki vizsga
KarosszériaHatchback
ÜzemanyagBenzin
EURO normaEURO5
Historie Szervizkönyv


Felszereltség


Gépjármű előnyei

nem dohányzó tulaj után, alacsony fogyasztás, megbízható motor.

Érdeklődnék az autóról

Az AAA AUTO élethosszig tartó garanciát vállal a gépjármű jogi eredetére. A gépjárművet a Carlife Autógarancia rendszerben ellenőriztük. Az AAA AUTO írásos garanciát vállal, hogy a km-óra állása megegyezik a valós futásteljesítménnyel.

+ Gépjármű ellenőrzése
  • Autóvásárlás
  • Autóeladás
  • Finanszírozás

Miért vásároljon használt autót az AAA AUTO-nál?

až 1 200 Prověřených vozů800 jó minőségű, ellenőrzött autó.
Kontrola najetých kilometrů A futásteljesítmény ellenőrzése.
Prodloužená záruka Carlife na mechanický stav vozu až 36 měsíců Minőségi autókat árulunk, 1-2 korábbi tulajdonossal, szervízkönyvvel.
Auto Vám přivezeme na Vaši nejbližší pobočku Hosszú próbautak, tesztvezetés.

Miért az AAA AUTO-nak adja el használt autóját?

Peníze ihned a v hotovosti Azonnali készpénzfizetés.
Výhodný komisní prodej Előnyös bizományos értékesítés
Transparentní a férové ocenění Átlátható és tisztességes értékbecslés.
Dostanete nejvyšší cenu na trhu A legmagasabb piaci árat kaphatja.
Administrativu vyřídíme za vás Az adminisztrációs teendőket elintézzük Ön helyett.
Přebíráme garance za váš vůz Szavatosságot vállalunk az autó műszaki állapotára.

Miért finanszírozzon az AAA AUTO-nál?

Snadno, rychle, výhodně Önerö 20%-tól
Financujeme všechny vozy bez omezení roku výroby Lízing szinte bármilyen autóra.
Doba splácení až 96 měsíců Törlesztés időtartama 12 – 84 hónap
Splátky přizpůsobíme vašemu rozpočtu A törlesztési részleteket az Ön költségvetéséhez igazítjuk.
Ihned se stáváte majitelem auta A lízingelt autót akár még ugyanazon a napon elviheti

Tájékoztatónk nem teljes körű, célja a figyelem felkeltése. Az itt leírtak semmilyen formában sem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, a AAA AUTO fenntartja a változtatások jogát.

Az Akcióban részt vehet, aki az Akció időtartama alatt a Szervezővel hatályos és érvényes adásvételi szerződést (vagy a Szervező finanszírozó partnereivel hatályos és érvényes lízingszerződést) köt a Szervező által értékesített és az Akcióban részt vevő gépjárművekre vonatkozóan.

A tájékoztatóban bemutatásra kerülő gépjárművek példák, esetenként illusztrációk. Az AAA AUTO által eladásra kínált konkrét gépjárművek felszereltsége, színe, ára eltérhet az itt látottaktól. Az AAA AUTO nem felel az internetes oldalak tartalmának helyességéért, teljességéért vagy aktualitásáért, de az www.aaaauto.hu -n található autókínálat aktualitásáért sem. Az autó-adatbázis frissítése legalább hetente egyszer megtörténik Az egyes autók elérhetőségéről szóló információk az ügyfélszolgálati telefonvonalon, az autó kártyáján található elektronikus kapcsolati űrlapon keresztül és az AAA AUTO kirendeltségeken állnak rendelkezésre.

Az AAA AUTO által kínált finanszírozási lehetőségek szemléltető jellegűek. Együttműködő partnereink forint alapú pénzügyi lízing termékeinek konkrét paraméterei a vásárló anyagi lehetőségeitől, a kiválasztott gépkocsi paramétereitől és az adott pénzintézet szigorú elbírálásától függnek. Javasoljuk, lízingtermék igénybe vételekor döntsön megfontoltan. Kalkulációra példa: Lízing összege: 1 200 000 Ft, Önerő: 840 000 Ft, Finanszírozott összeg: 360 000 Ft, Havi törlesztőrészlet: 6 368 Ft, Időtartam: 84 hónap, THM: 13,49% .

Kapcsolódó szolgáltatásaink díjáról és feltételeiről, Általános Szerződési Feltételeinkről további információk a www.aaaauto.hu oldalon találhatóak.

A „Újévi kedvezmények” az Autocentrum AAA AUTO Kft. (székhelye: 2151 Fót, Fehérkő utca 1.) által működtetett AAA AUTO autószalonokban vehető igénybe. A kedvezmény mértéke minden esetben az adott, kiválasztott gépkocsi egyedi paramétereitől függ. Az akció nem kapcsolható össze más párhuzamosan futó akcióval vagy kedvezménnyel és visszamenőlegesen nem vehető igénybe. Tájékoztatónk nem teljes körű, célja a figyelem felkeltése. Az akcióban szereplő információk semmilyen formában nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, az AAA AUTO fenntartja a változtatások jogát. Az AAA AUTO fenntartja továbbá annak jogát, hogy az akció tartalmának bármilyen részét bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa. Az Akció 2019. december 10. napjától visszavonásig tart. Az akció szabályzatáról, kapcsolódó szolgáltatásaink díjáról és feltételeiről, Általános Szerződési Feltételeinkről további információk találhatóak.


Bezárás

MINI Mini 2010

One, szervizkönyv, manuális klíma, könnyűfém felnik
Ár: 1 500 000 Ft

AAA AUTO csapata AAA AUTO csapata

Jó napot , segítségre lenne szüksége autóválasztásban? Adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk

Vagy hívja a 06-1-810-0000