Ügyfél vélemények és tapasztalatok

Ezen az oldalon olyan ügyfeleink tapasztalatait találja, akik igénybe vették a szolgáltatásainkat, mint például az autó felvásárlás az ügyfél lakhelyén, vagy a telephelyünkön, autó eladása kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ügyfél beszállítása a telephelyre, autó vásárlás lízingre, vagy azon ügyfeleink, akik sikeres reklamációt tettek az AAA AUTO-nál.

Autó vásárlás
Az AAA Autónál nagyon sok jó állapotú autó van és az eladók is segítőkészek, kedvesek. A Honda City-t leginkább munkába járáshoz használjuk.
Boros Zoltán, Pécs
Autó vásárlás
Alig akartuk elhinni, hogy megnyertük az autót féláron, nagyon örültünk neki! Az AAA AUTO-nál nagyon széles kínálatból lehet választani és az ügyfélkezelés is kiváló. A Mercedes A-osztály mind műszakilag, mind esztétikailag kifogástalan.
Hatházi Ákos, Fót
Autó vásárlás
Miért az AAA AUTO-t választottam? Mert minőségileg kitűnő állapotú autók vannak nagy választékban és az értékesítők is nagyon készségesek, segítőkészek.
Fenyvesi Zoltánné, Pécs
Autó vásárlás
Nagyon jó az ügyfélkapcsolat és kiváló a választék az AAA AUTO-nál. Nagyon elégedett vagyok ezzel a Renault Thalia-val.
Hobina György István, Szeged
Autó vásárlás
Nagyon jó a választék és a Renault Clio a kifejezett kedvencem. Az AAA AUTO-nál mindenben nagyon segítőkészek és profik.
Hajas Hajnalka, Pécs
Autó vásárlás
Az AAA AUTO-nál Szegeden sokféle minõségi autóból lehet választani, erre a megbízható Suzuki Swiftre esett a választásunk.
Deák Dániel, Szeged
Autó vásárlás
Az AAA AUTO-nál korrekt a kiszolgálás, megnyugtató, hogy a hibák nincsenek elrejtve. A sokféle minőségi autó közül egy Ford Focus Kombit választottam, mert megbízható családi autó.
Garamvölgyi Gábor, Szeged
Autó vásárlás
Nekem 17 évig egy Nissanom volt és meg voltam vele elégedve. Itt bőséges a kínálat az AAA AUTO-nál, de most is egy Nissant választottam, a Qashqai-t, mindennapi használatra.
Csabay Gábor, Fót
Autó vásárlás
Mindig is szerettünk volna egy Audi A4-est, itt az AAA AUTO-nál megtaláltuk. Leginkább a széles választék és a kedves kiszolgálás tetszett nekünk.
Toronyi Attila, Fót
Autó vásárlás
Az ügyintézők kedvességét talán csak a bőséges választék múlja felül az AAA AUTO-nál. Nagyon tetszik ez az Opel Meriva tágas csomagtere és a kényelmes ülésmagassága miatt, mivel sokat járok a városban és sok csomagom van.
Szűcs Mátyásné, Szeged

 Načíst další...

06-1-810-0000 Vásárlás, eladás
06-1-810-0094 Ügyfélkezelés Hétfő–Vasárnap, 8:00–21:00
  • Garázs
  • Keresés