Ügyfél vélemények és tapasztalatok

Ezen az oldalon olyan ügyfeleink tapasztalatait találja, akik igénybe vették a szolgáltatásainkat, mint például az autó felvásárlás az ügyfél lakhelyén, vagy a telephelyünkön, autó eladása kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ügyfél beszállítása a telephelyre, autó vásárlás lízingre, vagy azon ügyfeleink, akik sikeres reklamációt tettek az AAA AUTO-nál.

Autó eladás
Korrekt, időben pontos, udvarias ügyintézés.
Péter Rajki, Budaörs
2019. 07. 06-án voltunk a fóti telephelyen. Egy Meriva-t mentünk megnézni . Egyáltalán nem kellett sokat várakozni (kb. 10 perc). Nagyon kedves, segítőkész volt az értékesítő munkatárs. Időközben beleszerettünk egy Insignia-ba, amit szintén készségesen mutatott meg. Aznap nem próbáltuk ki az autót, úgy állapodtunk meg, hogy másnap megyünk próbakörre, de én szerettem volna az autót vásárlás előtt márkaszervizzel átvizsgáltatni. Készségesen beleegyeztek a külső diagnosztikába, amit összekötöttünk a próbaúttal. Sajnos voltak olyan hibái az autónak, ami miatt meghiúsult a vétel, azonban az összes dolgozónak, aki foglalkozott velünk szeretném megköszönni a professzionális és kedves ügyintézést. Mindenképp figyelni fogjuk az oldalt és visszatérünk.
Péter Weiner, Budapest
Autó vásárlás
Az AAA Autónál nagyon sok jó állapotú autó van és az eladók is segítőkészek, kedvesek. A Honda City-t leginkább munkába járáshoz használjuk.
Boros Zoltán, Pécs
Autó vásárlás
Alig akartuk elhinni, hogy megnyertük az autót féláron, nagyon örültünk neki! Az AAA AUTO-nál nagyon széles kínálatból lehet választani és az ügyfélkezelés is kiváló. A Mercedes A-osztály mind műszakilag, mind esztétikailag kifogástalan.
Hatházi Ákos, Fót
Autó vásárlás
Miért az AAA AUTO-t választottam? Mert minőségileg kitűnő állapotú autók vannak nagy választékban és az értékesítők is nagyon készségesek, segítőkészek.
Fenyvesi Zoltánné, Pécs
Autó vásárlás
Nagyon jó az ügyfélkapcsolat és kiváló a választék az AAA AUTO-nál. Nagyon elégedett vagyok ezzel a Renault Thalia-val.
Hobina György István, Szeged
Autó vásárlás
Nagyon jó a választék és a Renault Clio a kifejezett kedvencem. Az AAA AUTO-nál mindenben nagyon segítőkészek és profik.
Hajas Hajnalka, Pécs
Autó vásárlás
Az AAA AUTO-nál Szegeden sokféle minõségi autóból lehet választani, erre a megbízható Suzuki Swiftre esett a választásunk.
Deák Dániel, Szeged
Autó vásárlás
Az AAA AUTO-nál korrekt a kiszolgálás, megnyugtató, hogy a hibák nincsenek elrejtve. A sokféle minőségi autó közül egy Ford Focus Kombit választottam, mert megbízható családi autó.
Garamvölgyi Gábor, Szeged
Autó vásárlás
Nekem 17 évig egy Nissanom volt és meg voltam vele elégedve. Itt bőséges a kínálat az AAA AUTO-nál, de most is egy Nissant választottam, a Qashqai-t, mindennapi használatra.
Csabay Gábor, Fót

 Načíst další...

06-1-810-0000 Hétfő–Vasárnap, 8:00–22:00
  • Garázs
  • Figyelmeztetés 0
  • Keresés

AAA AUTO csapata AAA AUTO csapata

Jó napot , segítségre lenne szüksége autóválasztásban? Adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk

Vagy hívja a 06-1-810-0000